Kategorie: Zelenina Hodnocení: ***** Počet porcí: 0 Náročnost: Autor: |
Suroviny
250 g konzervovaných fazolí
1 menší cibule nakrájené na kostičky
1 celeru nakrájeného na kostičky
1 bílého jogurtu
1 lžička rajského protlaku
dvě vrchovaté lžičky nakrájené petrželky
půl lžičky kari koření
trochu čerstvě umletého pepře
3 středně velké brambory
panenský olivový olej.
Postup
* V misce rozmačkáme fazole a smícháme je s ostatními ingrediencemi kromě brambor a olivového oleje.
* Ze směsi vytvoříme 6 karbanátků.
* Nastrouháme najemno brambory, vymačkáme šťávu a v nich karbanátky pěkně obalíme.
* Rozehřejeme olej na pánvi olej a karbanátky smažíme po obou stranách dozlatova.
Podáváme s míchaným zeleninovým salátem, ozdobeným bazalkou a lžičkou bílého jogurtu.
www.netkucharka.cz