Zeleninové karbanátky

Kategorie: Zelenina
Hodnocení: *****
Počet porcí: 0
Náročnost:
Autor:

Suroviny
250 g konzervovaných fazolí
1 menší cibule nakrájené na kostičky
1 celeru nakrájeného na kostičky
1 bílého jogurtu
1 lžička rajského protlaku
dvě vrchovaté lžičky nakrájené petrželky
půl lžičky kari koření
trochu čerstvě umletého pepře
3 středně velké brambory
panenský olivový olej.


Postup
* V misce rozmačkáme fazole a smícháme je s ostatními ingrediencemi kromě brambor a olivového oleje. * Ze směsi vytvoříme 6 karbanátků. * Nastrouháme najemno brambory, vymačkáme šťávu a v nich karbanátky pěkně obalíme. * Rozehřejeme olej na pánvi olej a karbanátky smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s míchaným zeleninovým salátem, ozdobeným bazalkou a lžičkou bílého jogurtu.



www.netkucharka.cz