Chroustova bublanina

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 0
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Masová směs: 2 kuřecí řízky nakrájené na nudličky
1 cibule nakrájená na kolečka
1 červená paprika nakrájená na proužky
sůl mletý pepř kari
Těsto: 15 lžic polohrubé mouky
5 dcl mléka
3 vejce
100 g strouhaného tvrdého sýru
1 lžíce prášku do pečiva
1 lžíce rozpuštěného másla
0,5 lžičky soli


Postup
Maso, cibuli, papriku osmažíme a dochutíme solí, mletým pepřem a kari. Necháme vychladnout. Všechny přísady do těsta smícháme. Nenecháváme se vyděsit tím, že hmota je řídká, utěšujeme se tím, že jsou v tom ty vejce a sýr... Opravdu to ztuhne. Těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče. Masovou směs rovnoměrně rozložíme na těsto (těstem částečně propadne) a dáme péct. Pečeme dozlatova. Chutná jak teplá tak studená, výborná sama o sobě, skvělá k zeleninovým salátům či k pivu.



www.netkucharka.cz