Sedmihradské zelí

Kategorie: Mleté maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 0
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Obdělát mleté maso na cibulce a česneku
osolit, opepřit, okořenit dle libosti.
Uvařit rýži, ale ne úplně do měkka.
Do tukem vymazaného pekáčku dát vrtvu rýže, vrstvu masa, vrstvu kysaného zelí
vrstvu paprikového salámu (v originále je čabajka) a střídát vrstvy.
Zalít smetanou, ale já zalévám jen mlékem.
Péct v troubě cca hodinu.


Postup
Obdělát mleté maso na cibulce a česneku, osolit, opepřit, okořenit dle libosti. Uvařit rýži, ale ne úplně do měkka. Do tukem vymazaného pekáčku dát vrtvu rýže, vrstvu masa, vrstvu kysaného zelí, vrstvu paprikového salámu (v originále je čabajka) a střídát vrstvy. Zalít smetanou, ale já zalévám jen mlékem. Péct v troubě cca hodinu.



www.netkucharka.cz