Zapékané těstoviny - Frittata di pasta

Kategorie: Těstoviny
Hodnocení: *
Počet porcí: 4
Náročnost: lehký
Autor:

Suroviny


Postup
Pokud nám zbude hodně uvařených těstovin s klasickou rajskou omáčkou, tak je můžeme zužitkovat k večeři následujícím způsobem: Uvaříme v trošce vody do měkka mražený hrášek nebo mražené fazolové lusky, asi 10-12 min. Asi 100 g mozzarelly nakrájíme na kostičky. Přimícháme obojí do těstovin. V hlubokém talíři rozšleháme vidličkou 4 - 6 vajec, přimícháme je do těstovin. Směs vyklopíme do vymazané teflonové dortové formy, dáme do mikrovlnky asi na 8 min., až vejce zhoustnou. Vyklopíme a krájíme jako dort. Servírujeme teplé, nejlépe se salátem.



www.netkucharka.cz