Kategorie: Zeleninové saláty Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
2 zralá avokáda 250?g třešňových rajčátek 100?g nasekaných oliv 2 lžíce extra panenského olivového oleje sůl a pepř
Postup
1. Avokádo nejprve kolem dokola nařízněte až k pecce. Pak oběma částmi zakruťte – snadno ji tak odstraníte. Potom dužninu vydlabejte lžičkou nebo slupku oloupejte nožíkem a pokrájejte na kostky. Rajčata omyjte a rozpulte.
2. Zeleninu promíchejte se slitými olivami, osolte, podle chuti opepřete a zakápněte panenským olivovým olejem.
Poznámka
Neuvěřitelně snadné a přitom chuťově fantastické! Navíc se nemusíte bát o svůj štíhlý pas.
www.netkucharka.cz