Szegedinský guláš s fazolovými lusky

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 2
Náročnost:
Autor:

Suroviny
250 g hovězího masa (skopové, vepřové)
0,5 cibule
250 g rajčat
500 g fazolových lusků
sůl
mletá paprika
1 lžíce tuku


Postup
Maso, skopové nebo hovězí či vepřové nebo rozmanitou směs nakrájíme na kostky a vložíme na omastek se zpěněnou cibulí. Osolíme, přidáme papriku a místo vodou podléváme šťávou z rajských jablek, kterých musí být tolik, jako bylo masa. Později přidáme ještě na šikmo krájené zelené fazolové lusky, předem zbavené vláken. Vše společně dusíme doměkka. Nezaprašujeme ani necedíme a podáváme se vší zeleninou k bramborům nebo chlebu.



www.netkucharka.cz