Kapustový nákyp ii.

Kategorie: Mleté maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 0
Náročnost:
Autor:

Suroviny
500 g mletého masa
500 g kapusty
100 g slaniny
1 vejce
1 cibule
3 stroužky česneku
pepř
zázvor
vegeta
sůl
strouhanka


Postup
Maso smícháme s uvařenou a umletou kapustou, nakrájenou slaninou, cibulí, lisovaným česnekem, solí a kořením. Podle potřeby zahustíme strouhanou houskou promícháme a necháme chvíli odpočinout. Zapékací misku nebo pekáček (nejlépe z varného skla) vymastíme, vysypeme strouhankou a rozetřeme na to hmotu. Pečeme v troubě. Po upečení necháme vypářit, nakrájíme na kostky a podáváme s bramborem a tatarskou omáčkou nebo s bramborovou kaší.



www.netkucharka.cz