Krekry s krémem z telecích jater

Kategorie: Předkrmy
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
250 g paštiky z telecích jater
2 lžíce pomerančové šťávy
25 g pistáciových jader
15 krekrů
150 g malých rajských jablíček
několik listů hlávkového salátu
petrželka na ozdobu


Postup
Paštiku smícháme s pomerančovou šťávou. Polovinu pistácií jemně nasekáme a vmícháme do paštiky. Takto připraveným krémem naplníme sáček s hvězdicovou trubičkou a krém jemně nastříkáme na 12 krekrů. Rajčata a zbylé krekry rozčtvrtíme. Játrový krém ozdobíme čtvrtkou rajčete a čtvrtkou krekru. Salát opereme a necháme dobře okapat. Na každý talíř naaranžujeme tři obložené krekry, salát a zbylé čtvrtky rajčat. Zbytek pistáciových oříšků nasekáme nahrubo, obložené krekry jimi posypeme a podáváme ozdobené omytou petrželkou.



www.netkucharka.cz