Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: Karea |
Suroviny
• 500 g hovězí pečeně
• 60 g uzené slaniny
• kyselé mléko
• mleté černé koření
2 •
1 cibule - •
40 •
• sůl
Postup
Játra odblaníme, omyjeme a na 30 minut ponoříme do kyslého mléka. Potom je osušíme obrouskem a pokrájíme na plátky silné 1,5 cm.
Slaninu pokrájíme na pásky a prošpikujeme s ní játra. Posypeme je kořením, hřebíčkem a obalíme v strouhance.
Cibuli očistíme, pokrájíme a spěníme na tuku. Připravené plátky jater z obou stran opražíme a hotové osolíme. Podávame s pečenými brambory a nebo rýží.
www.netkucharka.cz