Kuřecí rarášci

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor: Karea

Suroviny
Suroviny:
1 kuře
2 vejce
1 dl piva
3 lžíce hladké mouky
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce solamilu
1 lžíce hořčice
pepř a sůl
olej na smažení


Postup
Návod: Kuře stáhneme z kůže a vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky. Do misky si dáme: 2 vejce, 1 dl piva, 1 lžíci hořčice, 1 lžíci sójové omáčky, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžíci solamilu, trochu pepře a soli. Omáčku rozšleháme vidličkou a nakrájené maso naložíme asi na tři hodiny. Maso prudce osmažíme na oleji. Podáváme s bramborem.



www.netkucharka.cz