Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: Jiří Jílek |
Suroviny
600 g vepřových jater
5 g sladké papriky
2 bílý pepř z mlýnku
80 g cibule
150 g rajčat
250 g créme fine
150 g broskví
trocha hov.vývaru
200 ml suchého bílého vína
Postup
Postup
Drobně nasekanou cibulku restujeme na slanině nakrájené na kostičky,přidáme naporcovaná naklepaná játra (naříznutá na okrajích)
-opečeme je z obou stran opepříme a popaprikujem,nesolíme(cca 8 min),a dáme jestrnou výpek podlejeme trochou vývar,zastříknem bílým vínem a zjemníme vzniklou omáčku cremem fine ,přidáme půlené broskve a již opečná játra a krátce prohřejem e (max 2 min) Osolíme a dochutíme worcestrm.
www.netkucharka.cz