Vepřové s ananasem

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 2
Náročnost:
Autor:

Suroviny
1 nakrájená cibule
1 lžíce rozdrceného zázvoru
2 utřené stroužky česneku
4 plátky ananasu nakrájené na kousky
4 rozmixovaná rajská jablka
4 lžíce oleje
6 lžic vinného octa
3 lžíce cukru
1 lžíce soli
1 kg vepřového masa rozkrájeného na malé kousky
1 lžíce škrobu


Postup
Den předem smíchejte maso, sůl, vinný ocet, zázvor a česnek. Následující den vyjměte maso a přidejte osmaženou cibuli. Nechte vařit na mírném ohni 10 minut, občas zamíchejte. Pak přidejte rajská jablka, zázvor, cukr, nechte ještě vařit 15 minut. Přidejte ananas a připravený škrob. Přidejte sůl a cukr podle chuti. Zamíchejte a nechte vařit ještě 10 minut. Podáváme teplé.


Poznámka
Madagaskar, Radio Vltava



www.netkucharka.cz