Fazolačka s kysaným zelím

Kategorie: Luštěninové polévky
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
fazole, nejlépe veliké pecoky
kys. zelí
pepř
sůl
vegeta
worcestrová omáčka
kečup
brmbory
klobáska


Postup
Fazole namočíme nejlépe dopředu. Vodu můžeme slít nebo vařit v této. Přidáme jen vegetu, sůl, pepř a vaříme do měka. Nakrájíme si na kostičky brambory a uvaříme zvlášť. Jakmile jsou fazole uvařené, tak k nim přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, worcestrovou omáčku, kečup, brambory, kys. zelí a přivedeme jen k varu, abychom si zachovali vitamíny. Polévku nezahušťuji moukou, ale raději přidám více zelí, brambor a klobásy.



www.netkucharka.cz