Paštika játrová po domácku

Kategorie: Nezařazeno
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost: lehký
Autor:

Suroviny
4 porcí: - Ingredience pro přípravu
300 g jater | 150 g sádla | 4 vejce | 1 šlehačku | 1 lžička pepře | 1 kostka MAGGI Zlatého Slepičího bujónu | 1 lžička muškátového oříšku | 1 lžička majoránky


Postup
Příloha:

Chléb, pečivo.
Příprava:
Játra rozmixujeme se sádlem, přidáme vejce a šlehačku.

Poté dle chuti přidáme MAGGI Zlatý Slepičí bujón.

Dobře promícháme nebo šleháme metlou. Nakonec okořeníme.

Formu na chlebíček vymastíme, nalijeme do ní hmotu a pečeme v předehřáté troubě asi 40 minut.

Necháme vychladnout.



www.netkucharka.cz