Zabijačkový guláš panelákový iii

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 0
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Suroviny:
400 g vepřového masa (kousek z plece, libového bůčku a podbradku)
200 g směsi ledvin, srdce a jater
2 lžíce sádla
2 cibule
2 lžičky mleté sladké papriky
sůl
2 stroužky česneku
tlučený pepř
kmín
vývar podle potřeby
1 lžíce hladké mouky


Postup
Postup přípravy:
Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova. Vložíme na kostky nakrájené maso, vyčištěnou, spařenou a na plátky nakrájenou ledvinku, nakrájená játra a srdce. Všechno maso necháme na cibuli osmahnout. Když je maso vysmahnuté až do tuku, přidáme papriku, po zpěnění ihned podlijeme vývarem z masa nebo vřelou vodou. Pak osolíme, přidáme utřený česnek, tlučený pepř, kmín a dusíme. Skoro měkké maso necháme opět vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dodusíme. Guláš je ostřejší chuti a tak jako přílohu podáváme chléb.
nahoru



www.netkucharka.cz