Švýcarský minutkový guláš

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
500 g roštěné
3 lžíce
oleje
100 g uzeného masa
2 cibule
1 lžička hladké mouky
ml. sladkou papriku
pepř
vývar
šálek sladké smetany
sůl
petrželku
strouhaný sýr


Postup
Maso nakrájíme na malé kousky, ze všech stran v rozehřátém oleji osmahneme, přidáme kostky uzeného masa, drobně nakrájenou cibuli a znovu opečeme. Směs zaprášíme moukou promíchanou s paprikou a pepřem. Osmahneme, podlijeme trochou vývaru, krátce dusíme, podlijeme smetanou a dodusíme. Podáváme s těstovinami, na talířích zdobíme petrželkou a sýrem.



www.netkucharka.cz