Kategorie: Hovězí maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
500-600 g předního hovězího masa
50 g sádla
500 g cibule
sůl
pepř
1 lžička sladké papriky
1 feferonka
2 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce hladké mouky
kousek masoxu
majoránka
Postup
Maso nakrájíme na kostky, v kastrolu rozehřejeme sádlo, usmažíme dozlatova nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř, papriku, rozkrájenou feferonku, protlak a vše necháme vydusit do tuku. Guláš zaprášíme moukou, necháme osmahnout, podlijeme 3 sběračkami horké vody, přidáme masox a povaříme, až maso změkne a tuk se odděluje od šťávy. Nakonec posypeme majoránkou.
www.netkucharka.cz