Králičí játra na grilu

Kategorie: Králík
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 2
Náročnost:
Autor:

Suroviny
¦ sůl
¦ hlavičku česneku
400 g králičích jater
¦ tatarskou omáčku a hořčici


Postup
Je velmi jednoduché připravit jatýrka - ať už jsou králičí nebo třeba drůbeží. Je to otázka pár minut i pro naprosté začátečníky. Jen je prostě nesmíte osolit - to by byl smutný příběh s velmi tvr­dým koncem... takže si je ani nesmíme položit na stejné prkén­ko, jako ostatní maso, které samozřejmě naklepeme a auto­maticky nasolíme. Máme zkuše­nost, že i ta trocha soli na povr­chu stačí a z jater se stanou pod­rážky...

Takže rychle na gril, asi tři minutky z každé strany opéci a pak teprve na talíři dosolit a dochutit. My jsme použili třený česnek, tatarskou omáčku, hořči­cí a kousek tmavého chleba -byla to taková delikateska, že i vám ji vřele doporučujeme.



www.netkucharka.cz