Kapr po trampsku

Kategorie: Ryby
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost: středně obtížný
Autor:

Suroviny
4 větší porce kapra
sůl
mletý pepř
100 g slaniny
300 g zelených paprik
3 větší rajčata
2 větší cibule
1 lžíce mouky
100 g tuku
brambory podle chuti strávníků


Postup
V nejbližším rybníku ulovíme pěkného kapříka, ze kterého připravíme porce, podle apetitu strávníků. Porce osolíme, obalíme v mouce, když jsme je ještě předtím prošpikovali slaninou a opepřili. Porce opečeme v kotlíku na tuku, když jsou porce téměř hotové přidáme na proužky nakrájené papriky, kolečka cibule, krátce osmahneme, potom přidáme zbytek slaniny, krájené na kostičky, pokrájená rajčata a vše společně podusíme.Mezitím další člen tábořící supiny sežene brambory, cestou se staví u potoka, kde je opláchne, potom je vloží do popekla a upeče.



www.netkucharka.cz