Ačokča plněná masem

Kategorie: Zelenina
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost: lehký
Autor:

Suroviny
koření na gyros
pepř
olej
cibule
Několik papriček ačokča
vejce
petrželka
kari
máslo
sůl
mleté maso


Postup
Plody očistěte a zbavme jádřinců, odříznuté horní díly uschovejte. Mleté maso usmažte na cibulce na trošce oleje, osolte a okořeňte. Hotové maso zahustěte vajíčkem a plňte směsí jednotlivé papričky. Nakonec plody uzavřete horním dílem (víčkem), který jste odřízli na začátku. Oba díly k sobě spíchněte párátkem a celé vložte do pekáčku s máslem. Pečte přibližně 20 minut. Podávejte s rajskou omáčkou se smetanou, buď s těstovinami nebo s knedlíkem



www.netkucharka.cz