Kategorie: Mleté maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
10 plátků veky
4 dkg tvrdého sýra
petrželka
35 dkg mletého michaného masa
2 lžíce oleje
1 cibule
10 dkg čerstvé nebo steril. kapie
3 lžíce rajčatového protlaku
mletá sladká paprika
feferonky nebo koření chilli
pepř, sůl
Postup
Drobně pokrájenou cibuli zpěnime na dvou lžících oleje, vmícháme mletou papriku, po zpěnění mleté maso a několik lžic vody a dusíme do změknutí masa. Přidáme pokrájenou kapii, rajčatový protlak, koření,rozsekané feferonky a osolíme. Plátky veky opečeme po obou stranách nasucho na teflonové pánvi. Potřeme horkou pomazánkou a ihned podáváme zdobené strouhaným sýrem a petrželkou.
www.netkucharka.cz