Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 3 Náročnost: Autor: |
Suroviny
plátky masa
šunka
tvrdý sýr
hermelín
steril. žampióny
kapie (paprika)
sůl
pepř
sojová omáčka
kečup
hořčice
máslo
chili
Postup
Naklepané plátky masa (bifteky) osolíme, opepříme.
Poklademe plátky šunky, sýra a hermelínu. Přidáme žampiony a proužky papriky. Dobře zabalíme a sepneme párátky.
Na povrchu znovu posolíme a posypeme čili kořením. Opečeme ve větším množství oleje (zpočátku prudčeji, posléze mírněji), do zlatova. Přendáme do nádoby a zapečeme nebo podusíme v troubě.
Do zbytku oleje přidáme sojovou omáčku, kečup, hořčice a máslo. Po rozpuštění másla přidáme trochu vody a povaříme.
www.netkucharka.cz