Barcelonské medajlonky

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
400 g mletého vepřového masa (plec)
cibule
3 stroužky česneku
3 vejce
50 g cukru
3 kávové lžíce škrobové moučky
50 g mandlí
kari koření
pepř
2 polévkové lžíce worchesterové omáčky
špetka soli
rostlinný olej


Postup
Do mletého masa přidáme nakrájenou cibuli, česnek, vejce, cukr, kari koření, pepř, sůl, worchesterovou omáčku a škrobovou moučku. Nakonec přimícháme loupané mandle. Směs dobře promícháme a v porcelánové misce uložíme asi na 20 hodin do chladničky. Tvarujeme placičky a opečeme je po obou stranách na oleji. Jako příloha se podává bramborová kaše.



www.netkucharka.cz