Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
600 g vepřové panenské svíčkové
200 g ananasu
1 cibule
1 rajče
2 polévkové lžíce oleje
limetková šťáva
1 čajová lžička sušeného tymiánu
sůl
cayennský pepř
koriandr
římský kmín
Postup
Promícháme olej, sůl, tymián a cayennský pepř, směsí potřeme maso a necháme ho na rozpáleném oleji osmahnout ze všech stran.
Salsu připravíme z ananasu, cibule a rajčete nakrájených na malé kousky. Přidáme nasekaný koriandr a vložíme do misky. Dochutíme solí, limetkovou šťávou a zalijeme trochou oleje. Osmahnuté maso necháme dopéct ve vyhřáté troubě a podáváme nakrájené na plátky s ananasovou salsou.
www.netkucharka.cz