Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 0 Náročnost: Autor: |
Suroviny
3 cibule
1 stroužek česneku
50 ml vinného octa
1 lžička mletého koriandru
1 lžička drceného kmínu
0,5 lžičky chilli
1 lžička mleté kurkumy
1 lžíce cukru
2 bobkové listy
2 feferonky
Postup
Vyšší misku vytřeme česnekem, naklademe do ní kousky masa a zakryjeme vrstvou cibule (rozdrcené a rozdělené). Ocet, koriandr, kmín, chilli, kurkumu, cukr a bobkový list 5 minut povaříme. Uvařenou marinádu necháme vychladnout , zalijeme maso, přidáme feferonky, osolíme, opepříme, přikryjeme a necháme přes noc v lednici. Kostky masa s cibulí necháme odkapat, napícháme je na grilovací jehly a opékáme na grilu 15 až 20 minut za občasného polévání marinádou.
www.netkucharka.cz