Minutková kuřecí směs

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
300 g kuřete
100 g šunky
100 g drůbežích jater
100 g čerstvých žampionů
1 cibule
30 g zeleného hrášku
3 lžíce slunečnicového oleje
1 špetka pepře
1 špetka soli
petrželová nať
červená paprika


Postup
Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso a odblaněná drůbeží játra - oboje pokrájené na hranolky - a za stálého míchání směs podusíme asi 3 minuty. Směs doplníme žampiony pokrájenými na plátky a šunkou pokrájenou na nudličky, podusíme 2 minuty, vmícháme odkapaný hrášek, sůl, pepř, drobně rozsekanou petrželku a podusíme minutu. Na talířích ozdobíme proužky papriky a podáváme s rýží. (Směs připravujeme najednou jen v malých dávkách, aby byla na pánvičce jen v nízké vrstvě.)



www.netkucharka.cz