Kategorie: Hovězí maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
1 kg hovězího zadního masa
100 g oleje
2 cibule
sůl
pepř
200 ml červeného přírodního vína
50 g másla
60 g sladkokyselých okurek
100 g kyselých hub
1 lžíce rajského protlaku
60 g hladké mouky
Postup
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme mouku, zasmahneme, zalijeme vodou na řídkou omáčku. Přidáme protlak, víno, maso a přikryté dusíme doměkka. Okurky, houby a cibuli jemně nasekáme, na pánvi na másle osmahneme a přidáme do hotového pokrmu. Podáváme s knedlíkem nebo brambory.
www.netkucharka.cz