Hovězí v sójové omáčce

Kategorie: Hovězí maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
200 g zadního hovězího masa
1 cibule
stroužek česneku
lžíce sójové omáčky
sůl
pepř
špetka glutasolu
trochu oleje
1 dl bílého vína
feferonka


Postup
Maso nakrájené na nudličky zalijeme sójovou omáčkou a vínem a necháme asi hodinu marinovat. Opepříme a přidáme glutasol. V pánvi na oleji osmahneme posekanou cibuli a utřený česnek, přidáme maso a prudce osmahneme. Opláchneme a očistíme feferonku a pokrájíme ji nadrobno. Rozpálíme lžičku oleje a feferonku osmahneme. Masové nudličky posypeme osmahnutou feferonkou a podáváme s vařenou rýží.



www.netkucharka.cz