Německé telecí plátky

Kategorie: Telecí maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
4 telecí plátky
sůl
pepř
hrstka mouky
2 lžíce másla
4 plátky šunky
2 lžíce sterilovaných žampionů
4 vejce
4 sardinky
8 sardelových řezů nebo oček
olej


Postup
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme moukou a na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách. Poté maso podlijeme a dusíme doměkka. Šunku na másle opečeme, žampiony podusíme. Na másle usmažíme volská oka. Na talíře položíme opečenou šunku, na ní telecí plátky, na maso položíme volské oko, obložíme houbami, sardinkami a sardelovými řezy nebo očky. Podáváme s brambory.



www.netkucharka.cz