Guláš z trojího masa

Kategorie: Hovězí maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
250 g hovězího masa
250 g vepřového masa
250 g skopového nebo králičího masa
sůl
50 g slaniny
200 g cibule
50 g oleje
pepř
sladká paprika
50 g hladké mouky
vývar z kostky


Postup
Na kostičky pokrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli restujeme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme ho půl hodiny. Poté přidáme skopové nebo králičí maso a dusíme dále. Nakonec přidáme kostky vepřového masa. Během dušení guláš občas podlijem trochou horké vody. Když je maso měkké, vydusíme šťávu, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zředíme vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme solí, pepřem a paprikou.



www.netkucharka.cz