Španělská směs uzených ryb

Kategorie: Ryby
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
150 g uzené makrely
150 g uzeného tuňáka
150 g kamenáče
150 g uzeného lososa
vinný ocet
100 g oleje
5 plněných oliv
5 černých oliv
100 g sterilovaných cibulek
kari koření
cukr
pepř


Postup
Všechny druhy ryb zbavíme kůže, kostí a nakrájíme je na kousky. Vše vložíme do mísy, přidáme cibulky a na plátky nakrájené olivy. Na oleji zlehka osmahneme kari koření, zastříkneme octem, přidáme sůl a malé množství cukru. Zchladlou marinádu nalijeme na směs ryb a zeleniny, zlehka zamícháme a necháme 24 hodin uležet. Podáváme dobře vychlazené s chlebem nebo pečivem.



www.netkucharka.cz