Rybí paprikáš

Kategorie: Ryby
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
800 g rybího filé
2 dcl smetany
1 lžíce hladké mouky
1 cibule
1 lžíce sladké papriky
2 lžíce másla
pepř
sůl
citronová šťáva


Postup
Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme hodinu odležet. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a krátce osmahneme. Mírně podlejeme a dusíme. Na tento základ vložíme rybu a 10 minut dusíme. Poté vše zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Na mírném ohni chvíli povaříme a omáčku dochutíme citronovou šťávou a solí. Podáváme s rýží.



www.netkucharka.cz