Papriky na grilu

Kategorie: Zelenina
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
1 velká zelená
červená paprika
oranžová paprika
250 g balkánského sýra
pepř
tymián
petrželka
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje


Postup
Zelenou a oranžovou papriku rozkrojíme, vyjmeme semeník, zabalíme do alobalu a chvilí grilujeme. Červenou papriku a sýr nakrájíme na malé kostičky. Olej rozšleháme s citronovou šťávou, pepřem, špetkou tymiánu a do této marinády vložíme kostičky papriky a sýra. Alobal opatrně rozevřeme, směsí naplníme teplé papriky, znovu zabalíme a grilujeme. Podáváme s celozrnným chlebem.



www.netkucharka.cz