Vejce s bylinkovou zálivkou

Kategorie: Vejce
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
6 vajec
1 svazek petrželky
1 svazek pažitky
1 svazek naťové cibulky
1 svazek kopru
1 svazek mladých listů libečku
100 g majolky
5 lžic bílého jogurtu
2 lžíce citronové šťávy
sůl


Postup
Vejce uvaříme na hniličku nebo natvrdo, vložíme do studené vody a po vychladnutí oloupeme, podélně překrojíme na poloviny, rozložíme po třech půlkách na dezertní talířky a zalijeme bylinkovou zálivkou. Zálivka: majolku dáme do misky, přidáme jogurt, citronovou šťávu, mírně osolíme a dobře rozšleháme. Nakonec vmícháme směs bylinek.



www.netkucharka.cz