Jánské opečené řízky

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
4 vepřové řízky
pálivá mletá paprika
nakládaná kapie
pepř
sůl
2 hřebíčky
0,6 dl bílého jogurtu
1 špetička skořice
3 bobkové listy
olej


Postup
Řízky nařízneme a naklepeme tupou stranou nože. Jogurt smícháme s paprikou, posekanou kapií a kořením se solí. Směsí potřeme řízky a necháme v chladu přes noc uležet. Před přípravou rozpálíme olej na pánvi a položíme do něj bobkové listy, mletou skořici a pepř - vše promícháme. Vložíme na olej maso a po obou stranách opečeme. Podáváme s rýží či těstovinami.



www.netkucharka.cz