Kategorie: Drůbeží maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
4 porce kuřecích prsíček
4 lžíce oleje
drobně nakrájený pórek na ozdobení
Marináda:
1 lžíce oleje
1 lžíce citrónové šťávy
mletá sladká paprika
mletá pálivá paprika
chilli koření
worcestrová omáčka
tabasco
sůl
Postup
Příprava marinády: Olej, citrónovou šťávu, koření, sůl umícháme a zakápneme worcestrovou omáčkou a tabascem. Kuřecí maso pokrájíme na malé kousky a vložíme do nádoby s připravenou marinádou. Dobře promícháme a uložíme alespoň na 2 hodiny do chladna odpočinou. Maso vložíme do rozehřátého oleje a za stálého míchání zvolna opékáme. Měkké maso rozdělíme na porce posypeme pokrájeným pórkem a podáváme s hranolky nebo dušenou rýží a s kompotem nebo salátem.
www.netkucharka.cz