Kategorie: Zelenina Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
4 vejce uvařené natvrdo
1 cibuli
1 2 stroučky česneku
2 lžíce hladké mouky
4 rajčata
2 lžíce kečupu nebo rajčatového protlaku
sůl
0,5 citronu - šťáva
voda na podlití podle potřeby
2 lžíce jemně posekané pažitky
Postup
Na tuku pokrájíme nadrobno pokrájenou cibuli a na tenké plátky pokrájený česnek. kari kořením, moukou a krátce osmahneme. Přidáme na malé kousky pokrájená rajčata, kečup nebo protlak, vodu a mícháme, až se vytvoří hustá omáčka. Vaříme asi 5 minut. Osolíme, dochutíme citrónovou šťávou, do omáčky vložíme na čtvrtiny pokrájená vejce a ještě krátce prohřejeme. Před podáváním vmícháme pažitku.
www.netkucharka.cz