Kuřecí kapsa

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
40 dkg žampionů
3 lžíce oleje
4 plátky šunky
1 lžíce hladké mouky
0,25 l suchého červeného vína
sůl
pepř
4 kuřecí prsíčka
6 dkg sýra Gouda
petrželka


Postup
Polovinu žampionů nakrájíme na plátky, zbývající nasekáme nadrobno a odložíme bokem. Přidáme šunku, nakrájenou na kostičky a podusíme, poprášíme moukou, podlijeme vínem a vaříme 5 minut. Omáčku osolíme a opepříme, kuřecí prsa nařízneme a vytvoříme kapsu. Osolíme a opepříme. Ze sýra, petrželky a z nadrobno pokrájených a podušených  žampionů uděláme nádivku, kterou kapse naplníme. Kapsy osmažíme na oleji a podáváme s omáčkou.



www.netkucharka.cz