Černobílá čokoláda

Kategorie: Cukroví
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 0
Náročnost:
Autor:

Suroviny
Bílá náplň:
8 dkg 100% tuku
80 dkg moučkového cukru
2 mléka v práškuV páře na ohni rozehřejeme tuk. Když je roztavený přidáme cukr a mléko. Třeme 10 minut. Připravenou hmotu naléváme do formiček asi do poloviny. Necháme ztuhnout a dolijeme čokoládou.Čokoláda: 12,5 dkg 100% tuku
10 dkg moučkového cukru
5 dkg kakaa
1 balíček mléčného pudinku
2 lžíce rumu.


Postup
V páře nad ohněm rozehřejeme tuk, přidáme cukr, kakao a pudink. Mícháme asi 10 minut. Odstavíme a přilijme rum. Hmotu naléváme do formiček na bílou čokoládu a necháme ztuhnout. Nejlépe na mrazu. Nakonec vyklepneme a oddělujeme ubrouskem, aby se bílá čokoláda neumazala.



www.netkucharka.cz