Kategorie: Drůbeží maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
40 dkg těstovin (motýlci, spirálky)
20 dkg kuřecích prsou
20 dkg rajčat
10 dkg zelených oliv
2 střední cibule
5 stroučků česneku
10 dkg pórku
30 dkg kečupu
Vegeta
sladká paprika
mletá skořice
olivový olej
20 dkg parmazánu
Postup
Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kostky, osolíme, okořeníme Vegetou a sladkou paprikou. Vložíme do misky, kterou lze pevně uzavřít, nakrájíme nadrobno česnek a zamícháme do masa. Zalijeme olejem tak, aby bylo maso ponořené a necháme 24 hodin marinovat.
Na rozpálenou pánev dáme jemně pokrájené cibule. Přidáme maso a zprudka opečeme. Ztlumíme a vložíme drobně nasekaná rajčata. Přikryjeme pokličkou a necháme dusit. Podle potřeby podlijeme. Jakmile rajčata změknou přidáme kečup, nasekaný pórek a na kolečka nakrájené olivy. Přidáme malé množství skořice. Podáváme s vařenými těstovinami a důkladně zasypeme strouhaným parmazánem.
www.netkucharka.cz