Rybí filé v marinádě

Kategorie: Ryby
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
250 g sterilovaných žampionů
500 g rybího filé
2 cibule
2 dl octa
nové koření
celý pepř
bobkový list
1 špetka šalvěje
1 špetka drceného kmínu
hřebíček
sůl
2 kyselé okurky


Postup
Rybí filé opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a necháme okapat. Marinádu připravíme z 0,5 litru vody, do kterého nalijeme ocet, přidáme koření, vaříme na mírném ohni 30 minut a necháme vychladnout. Vychladlou rybu urovnáme do mísy, posypeme nakrájenými houbami a okurkami, přelijeme marinádou, přiklopíme a necháme v chladničce do druhého dne.



www.netkucharka.cz