Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
400 g vepřového masa
100 g šunky
10 g feferonek
250 g leča
4 vejce
1 cibule
1 lžíce hořčice
olej
sůl
pepř
Postup
Maso nakrájíme na asi čtyř centimetrové nudličky, které osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibulku, vyndáme ji a na tuku osmahneme masové nudličky.
Přidáme cibuli, na nudličky nakrájenou šunku, krátce ještě osmahneme a přidáme lečo, feferonky a hořčici. Za stálého míchání dusíme až do úplného změknutí masa.
Na každou porci připravíme jednu vaječnou amoletu, dáme na nahřátý talíř a podušenou masovou směs poklademe na ni. Můžeme dozdobit posekanou pažitkou.
www.netkucharka.cz