Masová specialita s amoletou

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
400 g vepřového masa
100 g šunky
10 g feferonek
250 g leča
4 vejce
1 cibule
1 lžíce hořčice
olej
sůl
pepř


Postup
Maso nakrájíme na asi čtyř centimetrové nudličky, které osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibulku, vyndáme ji a na tuku osmahneme masové nudličky.
Přidáme cibuli, na nudličky nakrájenou šunku, krátce ještě osmahneme a přidáme lečo, feferonky a hořčici. Za stálého míchání dusíme až do úplného změknutí masa.
Na každou porci připravíme jednu vaječnou amoletu, dáme na nahřátý talíř a podušenou masovou směs poklademe na ni. Můžeme dozdobit posekanou pažitkou.



www.netkucharka.cz