Majorův kotlet

Kategorie: Vepřové maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
500 g brambor
čerstvá bazalka
4 feferonka
1 kyselé jablko
1 kyselé olej olivový
80 g slanina anglická
steakový pepř
sůl
200 g sýr niva
4 vepřové - kotlety
50 ml víno červené
zelená pertželka


Postup
V kotletě nařízneme kapsu a poté naklepeme. Osolíme, opepříme a do kapsy vložíme sýr, plátek jablka, feferonku, bazalku a na závěr slaninu. Kotlety opečeme z obou stran na oleji, podlijeme červeným vínem a přiklopíme. Když jsou téměř měkké, necháme je odkryté nebo je dogrilujme. Podáváme s restovanými brambory, sypanými petrželkou



www.netkucharka.cz