Kategorie: Vepřové maso Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
400 g vepřových kotlet
sůl
pepř
1 citron (šťáva)
hladká mouka
50 g směsi čerstývch bylinek
1 svazek pažitky
3 vejce
50 ml smetany ke šlehání
100 g strouhaného parmezánu
2 lžíce másla
3 lžíce oleje
Postup
Kotlety osolíme a opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet.
Kotlety obalíme v mouce , nasekáme bylinky, vejce rozšlháme se smetanou , bylinkami a strouhaným paremzánem.
Rozehřejeme máslo a olej, kotelty obalíme ve vejci a smažíme.
Ozdobíme je bazalkou a podáváme s grilovanými rajčaty.
www.netkucharka.cz