Provensálský drůbeží špíz

Kategorie: Drůbeží maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
500 g kuřecích prsou nebo krůtích stehen
12 žampiónů
1 červená paprika
1 cuketa
80 g cibule
petrželka
Marináda:
1 lžíce citrónové šťávy
sůl
pepř
provensálské bylinky
4 lžíce oleje
česnekový prášek nebo utřený česnek


Postup
Papriku, cuketu a cibuli nakrájíme na kousky. Drůbeží maso a zeleninu s petrželkou napichujeme střídavě na jehly. Přísady na marinádu promícháme a špízy tím potřeme. necháme asi 2 hodiny odpočinout. Grilujeme po každé straně asi 6 - 6 minut. Příloha: čerstvý salát a bílé pečivo.



www.netkucharka.cz