Belgický hřibový salát

Kategorie: Masové saláty
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
200 g uvařených makarónů
200 g hříbků v kyselém nálevu
200 g šunkového salámu
zelená petrželka
sůl
1 špetka pepře
1 špetka cukru
2 lžíce octa
350 g okořeněné majonézy


Postup
Uvařené makaróny na krájíme na asi centimetrové kousky, vložíme do misky, přidáme nahrubo posekané hřiby, na malé kostičky pokrájený salám a nadrobno posekanou petrželku. Směs osolíme, okořeníme, osladíme, pokapeme octem a dobře promícháme. Nakonec přidáme majonézu. Hotový odleželý salát upravíme na mísu, ozdobíme rajčaty, čtvrtkami vajec, zelenou petrželkou a olivami. Podáváme jako samostatný pokrm.



www.netkucharka.cz