Hamburský guláš

Kategorie: Hovězí maso
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor: centrum

Suroviny
3 lžíce oleje nebo sádla
60 g libové slaniny
velkou cibuli
200 g hovězího masa
sůl
3 lžičky sladké papriky
1 lžíce rajského protlaku
2 lžíce hladké mouky
200 g vepřového masa
majoránka
Tabasco


Postup
Na oleji nebo sádle osmahni slaninu nakrájenou na kostičky a 1 velkou cibuli pokrájenou nahrubo. Vlož hovězí maso nakrájené na velké kostky nebo špalíčky, osol, zasyp 2-3 lžičkami sladké papriky, zakápni lžící rajského protlaku a pod pokličkou dus do poloměkka. Zapraš 2 lžícemi hladké mouky přidej vepřové maso a dus doměkka. Před podáváním okořeň omáčku malým množstvím drcené majoránky a několika kapkami Tabasca.


Poznámka
Příloha: Podávejte s rýží nebo s různě upravenými bramborami.



www.netkucharka.cz