Špenátová omáčka na těstoviny v pomalém hrnci

Kategorie: Zeleninové omáčky
Hodnocení: **
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor: lab 23656

Suroviny
Ingredience:
40 ml olivového oleje
1 malá nakrájená cibule
3-4 strouzky cesneku, rozetrené
1 malá karotka, nastrouhaná
asi 200 ml mrazeného spenátu, rozmrazeného a dobre vymackaného
120 g rajcatové pasty
100 g konzervovaných zampionu v plátcích, bez nálevu
1 PL soli
11 PL dobromysli
11 PL bazalky
11 PL cerveného pepre
1 velký bobkový list
asi 550 g konzervovaných, loupaných, drcených rajcat i s nálevem


Postup
Příprava:
Vsechny ingredience dejte do pomalého hrnce, zakryjte poklickou a varte na HIGH 4 hodiny. Prepnete hrnec na LOW, promíchejte obsah a varte jeste 1-2 hodiny.



www.netkucharka.cz