Kategorie: Luštěninové polévky Hodnocení: nezadáno Počet porcí: 4 Náročnost: Autor: |
Suroviny
Ingredience::
1 větší cibule
3 lžíce oleje
1 balení bílých fazolí ve slaném nálevu
4 větší brambory
500 g vepřového nebo uzeného masa
1 mrkev
celer
1 kelímek Rama Cremefine zakysaný krém
0,5 balení kysaného zelí
1 zeleninový bujón
3 lžíce Knorr Aromat
trochu libečku
natě cibule
pažitky
chléb
Postup
Postup přípravy: Do velkého hrnce dáme olej, nakrájíme cibulku na kostičky a osmahneme dozlatova, přidáme maso a orestujeme. Zalijeme vodou a přidáme oloupané a omyté brambory, mrkev a celer. Z fazolí slijeme vodu a přidáme do hrnce spolu s celým kelímkem Ramy, přidáme zeleninový bujón a Knorr Aromat. Vaříme do změknutí brambor a masa a pak teprve dáme půl balíčku zelí (zelí neproplachujeme vodou) i se štávou. Nakonec nakrájíme nadrobno libeček, cibulku a pažitku a krátce povaříme.
Podáváme s chlebem.
www.netkucharka.cz