Rybí salát

Kategorie: Ryby
Hodnocení: nezadáno
Počet porcí: 4
Náročnost:
Autor:

Suroviny
250 g ryby
sůl
ocet
mletý pepř
celý pepř,1 bobkový list
200 g brambor,100g sterilizované míchané zeleniny
1 cibule,200g majonézy
citrónová Šťáva.


Postup
Rybu očistíme,vložíme do vařící osolené vody,přidáme ocet,mletý i celý pepř a bobkový list,uvaříme na mírném ohni doměka a necháme ve vývaru vychladnout.Uvařenou vychladlou rybu vykostíme a nakrájíme na kousky.Brambory uvaříme ve slupce,očistíme a nakrájíme na kostičky a přidáme k rybě s nakrájenou sterilizovanou zeleninou.Nakonec všechno smícháme s drobně nakrájenou cibulí a majonézou,okořeníme mletým pepřem a pokapeme citrónovou Šťávou.



www.netkucharka.cz